info@miklyakitti.hu+3670-385-2205 | INSTAGRAM | FACEBOOK

Újdonság: HIFU pen a bőr fiatalításáért

Ha jársz hozzánk már egy ideje, biztos tudod, hogy folyamatosan figyeljük a kozmetikai újdonságokat, és az igazán jó dolgokat elhozzuk a Miklya Kitti Beauty Art Studioba is. Nagyon izgatott vagyok, mert az elmúlt időszakban továbbképzéseken vettem részt, fejlesztéseken törtem a fejem, és végre itt a gyümölcse: a HIFU pen bőrfiatalító készülék. Alig várom, hogy neked is megmutathassam. Biztos vagyok benne, hogy te is és a vendégeim többsége is imádni fogja, mert hihetetlenül látványos eredményeket lehet vele elérni a bőrfiatalítás, ránctalanítás, face lifting területén.

Mi is az a HIFU pen?

Ez egy abszolút high tech kozmetikai technológia, amit csak az ügyes kezű, folyamatosan megújulni vágyó, innovatív kozmetikusok kezdtek el használni. Ez a készülék olyan változást tud elérni a bőrön, amelyet korábban szinte csak sebészeti beavatkozásokkal lehetett elvégezni.

Bőrfiatalító kezelés hifu-pen készülékkel

Mit kell tudnod a kezelésről?

Mindenképpen érdemes konzultációt igénybe venned, mielőtt megkezdjük a kezelést. Ilyenkor előzetesen felmérjük a bőröd állapotát, és hogy hogyan készítsük elő a kezelést. Ha pl. problémás bőrrel fordulsz hozzám, először a problémát hozzuk rendbe, pl. csökkentjük a gyulladást, és utána tudunk a HIFU pen készülékkel is rámenni a felületre.

A HIFU pen kezelőfeje egyetlen pontra fókuszálja az ultrahang-energiát. A leadott „lövések” sebességét és számát személyre szabottan állítjuk be a gépen. A pen abban is innovatív, hogy rugalmas fejének köszönhetően olyan íves, nehezen hozzáférhető területeken is tökéletesen tudunk dolgozni vele, mint amilyen a szemek vagy az ajak környéke.

Bőrfiatalító kezelés hifu-pen készülékkel

Fájni fog a HIFU pen kezelés?

Ne aggódj, ezek a bőr alatti mikrosérülések tényleg annyira aprók, hogy senki nem látja, nem veszi észre, és neked sem okoznak fájdalmat. Nem jár fájdalommal maga a kezelés sem, bár az érzékenyebbek egyes pontokon érezhetnek kellemetlenséget, de fájdalmat semmi esetre sem.

A kezelés után bőrfeszülés jelentkezik, amit hidratáló anyagokkal enyhítünk. Nagyon fontos az utóápolás otthon is, ezért a megfelelő hidratáló és feszesítő termékekre majd ki fogunk térni, amikor személyesen beszélgetünk. Kezelés után a bőr krémfelvétele megnőhet, a megszokott mennyiségnél többet is be fog fogadni.

Remek hír viszont így a nyár közeledtével, hogy bár fontos a kezelés után a fényvédelem, ez a kezelés sok más eljárással szemben nem teszi a bőrt fényérzékennyé. Ez azért is jó hír, mert így a kezelés nyáron is egész nyugodtan elvégezhető.

Ha szeretnél megszabadulni a dekoltázs, arc, kéz, nyak, vagy szemkörüli ráncaidtól, esetleg a kissé megereszkedett tokát vagy karbőrt hoznád rendbe a HIFU pen kezelés segítségével, jelentkezz be itt!

Bőrfiatalító kezelés hifu-pen készülékkel

Az alábbi területeken rendkívül hatékony:

  • face lifting
  • ránctalanítás
  • bőrfeszesítés
  • bőrvolumen-fokozás

Milyen területekre alkalmazzuk?

  • nyaki, szem- és szájkörnyéki ránccsökkentés
  • dekoltázson megjelenő ráncok csökkentése
  • a minimálisan megereszkedett tokát is eltüntetheti
  • a kézfejen is nagyon szép eredményeket tudunk elérni vele
  • ha egy picit megereszkedett a bőr a felkaron, akkor azon is tud segíteni
Bőrfiatalító készülék, hifu-pen készülék

Hányszor kell ismételni?

Már egyetlen egy kezeléssel is látványos a változás, de persze a rendszeres használata még többet ad a bőrödnek – és a lelkednek is. A kezelés után folyamatos lesz a javulás, nem feltétlenül akkor a legszebb, amikor kilépsz a kozmetika ajtaján, hanem az utána következő 2-4 hét során folyamatosan fokozódik a hatás.

A kezelést félévente egyszer végezhetjük el. Gyakrabban nem. Ennek az az oka, hogy a bőr alatt a hő mikrosérüléseket okoz, amelyeknek időt kell hagyni a regenerálódásra.

Három kezelési mélység közül választhatunk: 1,5 mm, 3,0 mm és 4,5 mm. A legalsó rétegnek kell a legtöbb időt a regenerálódásra, legalább 2 hónap. A középső rétegnek kevesebb is elég, a legfelső pedig kb. egy hónap alatt regenerálódik.

Bőrfiatalító kezelés hifu-pen készülékkel
error: Content is protected !!