info@miklyakitti.hu+3670-385-2205 | INSTAGRAM | FACEBOOK

MARIA GALLAND ÉLMÉNY KEZELÉSEK

A gyengéd érintések, a pihentető, relaxáló kézmozdulatok megteremtik a test, a szellem és a lélek harmóniáját.

Különböző problémákra ajánlunk megoldást, az alábbi kezelésekkel.

SENSI'REPAIR-AZ ÉRZÉKENY BŐR VÉDELMEZŐJE

A SENSI’REPAIR termékcsalád a legújabb szépségápolási megoldásunk az érzékeny bőr számára, amely napról napra kölcsönöz ragyogó és egységes bőrképet.

Nagyon sokan „szenvednek” az érzékeny, kipirosodó bőr miatt adódó kellemetlen érzet miatt. Ám nagyon fontos hangsúlyozni, hogy az érzékeny bőr nem egy különálló bőrtípus, hanem csupán a bőr jelenlegi állapotát tükrözi. Így a legfontosabb feladat, hogy mind a bőrképet, mind pedig az okát hosszútávon szűntessük meg! A Sensi’Repair kezelés során az érzékeny bőr megnyugszik, a rozaceás tünetek enyhülnek.

HYDRA'GLOBAL - Az anti-aging hidratálás új generációja

A dehidratált bőr optimális kezelésére a Maria Galland újjáteremtette a hidratálás fogalmát és megalkotta az anti-aging hidratálás új generációját, a Hydra’Global sorozatot, mely teljeskörű, szinergikus hatás fejt ki:

A hidratálás a szépségápolás elengedhetetlen lépése minden életkorban.
Azt jól tudjuk, hogy a víz életünk nélkülözhetetlen része, de vajon tisztában vagyunk-e vele, hogy bőrünk számára is létfontosságú elem? Az életkor és a környezeti hatások következtében bőrünk természetes önhidratáló képessége csökken, ami a sejtek aktivitásának csökkenéséhez és a bőr védelmi rendszereinek lebomlásához vezet.

A dehidratált bőr, mint bőrprobléma minden életkorban és minden bőrtípusnál (olajos, kombinált, száraz…) egyaránt jelentkezhet.

SOIN LIFT’EXPERT kezelés

Feszesítő kezelés a fiatalos megjelenésért - Anti-aging 40+

A Lift’Expert kezelés a legmagasabb szintű hatékonyság biztosításával az öregedés 3 fő forrásával – a csökkenő sejt aktivitással, a glikációval és az oxidációval – egyszerre veszi fel a harcot, így belülről fokozza a szépséget, energetizálja a bőrt, és kiemeli annak természetes szépségét.

Az innovatív 75 perces arckezelés középpontjában a feszesítő hatás, a kontúrok megerősítése és a fiatalos megjelenésű bőr felfedése áll. Az aktív hatóanyagok segítségével a bőr azonnal feszesebbé, erősebbé és simábbá válik, a ráncok jelentősen csökkennek, az arckontúrok élesebbé válnak. A kezelés során különleges masszírozó mozdulatokkal viszem fel a Maria Galland innovatív feszesítő termékeit, melyek együttesen intenzíven fokozzák az energiát és újra egyensúlyba hozzák a bőrt.

A kezelés eredményeként a bőr rövid idő alatt visszanyeri fiatalos vonásait, látványosan feszesebb lesz, a ráncok kisimulnak és az arc kontúrosabbá válik.

MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE kezelés

Ultra-perszonalizált, egyedi szépségélmény, azonnal látható anti-aging hatás melegedő maszkkal

A Maria Galland klasszikus, személyre szabott kezelése, mely már több millió alkalommal bizonyította hatékonyságát. A melegedő maszk alatt, a bőr egyedi igényei szerint összeválogatott, innovatív összetevőket tartalmazó termékek négyzetcentiméterről négyzetcentiméterre fejtik ki hatásukat.

A gyengéd érintések, a pihentető, relaxáló kézmozdulatok megteremtik a test, a szellem és a lélek harmóniáját.

A kezelés egy relaxáló, letisztító rituáléval veszi kezdetét, majd a boosterek és a krémek felvitele után különleges technikával helyezem fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra az ásványi sókban dús maszkot, mely később felmelegszik, ennek hatására vérbőség képződik, a pórusok megnyílnak, a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak. A megszilárdult maszk nyomást fejt ki a bőrre, serkenti a nyirokműködést, a méregtelenítést, az ozmózist. A speciális felviteli technika következtében a ráncok kisimulnak, az arckontúr megemelkedik, szabályos lifting-hatás figyelhető meg. A maszk levétele után arcod friss, feszes és sugárzó lesz.

NUTRI'VITAL

Ez az áldásos és pazar kezelés a száraz és nagyon száraz bőrt is tökéletes, ápoló kényelemmel borítja be.

 A NUTRI’VITAL termékek és a jól ismert Maria Galland esszenciális masszázzsal való kombinációja táplálja, megnyugtatja és revitalizálja a bőrt, amely puhává, bársonyossá és szépségtől ragyogóvá válik.

60 perc öröm

 Menekülés egy pillanatra a tiszta élvezetért.

 Tapasztalja meg a NUTRI’VITAL élmény hatékonyságát és érzékiségét, kezelőink arany kezének köszönhetően.

 Professzionális protokollunk egy 60 perces, fennséges kezelés, amely a száraz és nagyon száraz bőrt teljesen tápláló kényelemmeláradztja el, termékeinket, köztük az ikonikus N° 5 krémet alkalmazza a Maria Galland esszenciális masszázzsal kombinálva.

 Az ígéretünk?  Táplált, megnyugtatott és revitalizált, a bőr rugalmassá, bársonyossá és ragyogóan széppé válik.SOIN LUMIN’ÉCLAT kezelés

Életed első anti-aging kezelése! Anti-aging 30+

A bőröregedés első jeleire megoldást nyújtó Soin Lumin’Éclat kezelés egy 75 perces szépségrituálé különleges, pezsdítő, energetizáló masszázzsal.

A kezelés azonnal megerősíti és életre kelti bőrödet, hatására bőröd olyan kipihent lesz, mint egy tökéletes éjszakai alvás után. Láthatóan simábbnak, fiatalabbnak tűnik majd, fiatalosan és egészségesen ragyog, feltöltődik új energiával. Az öregedés első jelei csökkennek, az arcszíned pedig friss és üde látványt nyújt majd.

SOIN MILLE LUMIÈRE kezelés

Randevú az igazi luxussal

A luxus kategóriában is az elithez tartozó, a kozmetika „Haute Couture”-jének számító kezelés, a Soin Mille Lumière „arcszobrászat” az exkluzív anti-aging masszázstechnika és a válogatott hatóanyagok kivételes hatását egyesíti egy luxus kényeztető kozmetikai bőrápolásban. Hatására a bőr visszanyeri szépségét, rugalmasságát, ismét fiatalos, teljes fényében ragyog.

A kezelés során a bőröregedés mind a hat jelére – ráncok, csökkenő feszesség, rugalmatlanság, lelassult regeneráció, elvesztett vitalitás és hidratáltság – megoldást kínáló Mille sorozat termékeit használjuk, melyek hatóanyagi között megtaláljuk a fehér szarvasgombát és a mikro-kapszulába zárt 24 karátos tiszta aranyat is.

SOIN Activ’Age kezelés

Feszesítő, bőrfiatalító kezelés az érett bőr számára Anti-aging 50+

A hatékony összetevőket tartalmazó termékek és az egyedülálló, 100%-ban manuális masszázstechnika egy 75 perces szépségrituáléban együtt aktiválják az érett bőr szépségét. A kezelés különlegessége egy professzionális ápoló maszk tömörséget fokozó összetevőkkel és értékes olajokkal.

A kezelés hatására bőröd újra feszesebb, erősebb, tápláltabb, rugalmasabb, hidratáltabb és láthatóan simább lesz.

 

Ha a változókor kapujába léptél, bátran ajánlom kezelésünket, hiszen minden értékes anyagot tartalmaz, amire szüksége van rugalmasságát vesztett bőrödnek.

Jelentkezz be kezeléseinkre, vagy gyere el egy konzultációra, ahol személyre szabottan alakítjuk ki szépségápolási rutinodat.
error: Content is protected !!