info@miklyakitti.hu+3670-385-2205 | INSTAGRAM | FACEBOOK
Nem is kérdés, hogy szebbnek és magabiztosabbnak érezzük magunkat egy precizen elkészített sminktetoválás után. Na és az időt is megspóroljuk vele.

A szebb és magabiztosabb megjelenés egyik legkézenfekvőbb eleme a sminktetoválás. Egy jól megformázott szemöldökkel éveket fiatalodik a megjelenésed, egy lágyan ívelő szemhéj kinyitja a tekintetet és ragyogtatja a szemet, egy tökéletes ajak életre kelti az arcot.

Szemöldök tetoválás

A szebb és magabiztosabb megjelenés egyik legkézenfekvőbb eleme a sminktetoválás. 

Egy jól megformázott szemöldökkel éveket fiatalodik a megjelenésed, egy lágyan ívelő szemhéj kinyitja a tekintetet és ragyogtatja a szemet, egy tökéletes ajak életre kelti az arcot

száj tetoválás

A természetes sminktetoválások híve vagyok. Szeretek lágyan dolgozni, olyan munkákat készíteni, amiről talán meg sem tudják mondani, hogy tetoválva van, viszont az arcot életre kelti.

A tetoválások során a legmagasabb minőségű termékekkel dolgozom, orvosi tisztaságú pigmentekkel és professzionális gépekkel. 

szemhéj tetoválás

Nálunk csak olyan szemöldök munkák készülnek, ami az évek alatt szinte maradéktalanul kikopnak a bőrből és nem színeződnek el, sokkal inkább halványodnak. 

Ez azért fontos, mert az arcunk formája, a bőrünk szerkezete az évek alatt változik, megereszkedik, így az új szemöldöktetoválást az aktuális arcképhez/trendekhez tudom igazítani. 

 Sok éves tapasztalat a garancia a tökéletes eredményre, az arcot harmonikusabbá varázsoló, természetes tetoválásokra.

A kezelést követő 1-2 hónapon belül díjmentes korrekciós tetoválást végzünk. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a korrekció csak a megadott időintervallumon belül díjmentes!

gyakran feltett kérdések:

Lehet! Mindig az arc  harmóniája a fontos, és hogy jól érezd magad az elkészült tetoválással, amennyire lehet, korrigálom és minél szimmetrikusabbá teszem a vonásokat. 

Ne szedd ki, ne fesd be 2-3 héttel az időpontod előtt.

Hidratáld a bőröd minden nap, és használj bőrradírt.

Semmi esetre se érkezz sminkben és távolítsd el a kontaktlencsédet.

Hidratáld a bőröd vízbázisú krémekkel, ne használj labellót, és radírozd át a bőrödet a tetoválás előtti 1-2 napban. Ha van hajlamod herpeszre, kezdd el szedni a lizint és cinket akár 1 hónappal a tetoválásod előtt, vagy konzultálj orvosoddal a megfelelő gyógyszertári készítmények használatát illetően.

A kialakult sebet dörzsölni és kaparni szigorúan tilos, hiszen elfertőződhet és akár hegesedés is kialakulhat.

A lézeres kezelést követő 2. héten eljöhetsz egy soft laser kezelésre, ami a regenerálódást segíti, emellett plusz pigmentek robbanását és gyorsabb elszállítását eredményezi, a kezelés teljesen fájdalommentes és nem sebesedik utána a kezelt felület.

Smink nélkül érkezz. Cukorbetegség és állandó gyógyszerek (pl. vérhígtó) használatáról az időpont foglalást megelőzően tájékoztass. Amennyiben tudsz arról, hogy allergiás reakciók léphetnek fel bármilyen érzéstelenítő (pl: lidokain, epinefrin) használata közben, kérj konzultációs időpontot vagy tájékoztass előtte. Ne szoláriumozz és ne napoztasd a kezelt felületet. A tetoválás napján ne fogyassz alkoholt, kávét.

 

dőpontfoglalás előtt miden esetben küldj egy jó minőségű fotót az mkbeautyartstudio@gmail.com e-mail címre, vagy gyere be a szalonba egy konzultációra. Amennyiben megfelelő a kopás, a tetoválás frissíthető, bizonyos esetekben viszont a lézeres eltávolítást fogom javasolni.

A terhesség ideje alatt nem vállalom a kismamák tetoválását, a szoptatás ideje alatt viszont már elkészíthető, amennyiben úgy érzed, hogy felkészültél rá.

A friss tetoválásodat nem érheti erős UV sugárzás, szolárium és víz a pörk leeséséig.  A tetoválásod színe erősebb lesz, még akkor is, ha világos színt választottunk. Vastagabbnak is tűnik majd pár napig. Ha a pörk leesett, a tetoválásod még mindig gyógyul, de ezt már szabad szemmel nem látod, ezért használj folyamatosan fényvédőt.

Ne szoláriumozz és ne napoztasd a kezelt felületet. A tetoválás napján ne fogyassz alkoholt, kávét.

utóápolások:

Az első és második napon 1-2 óránként töröld át nedves vattával a szemöldöködet. Ezt követően nem lesz vele semmi dolgod. 7-10 nap alatt a pörk lepotyog a bőrödről. Ha menet közben úgy érzed, hogy nagyon húzódik, egy pici hidratálóval átsimíthatod. 

Az első napon törölgesd át nedves vattával 1-2 óránként, ezt követően pedig semmi dolgod nem lesz vele. Ha nagyon érzékeny a szemed, előfordulhat, hogy megduzzad, ödémásodik, ez teljesen normális folyamat, nyugodtan jegeld.

Az első napon Octeniseptes vattával törölgesd át az ajkaidat, majd a következő naptól használd az utóápoló krémet naponta 3x. A pörk 4 nap alatt leesik, de a krémet használd tovább, mert száraznak fogod érezni az ajkaidat. Ami TILOS! az a csípős és forró ételek fogasztása.

error: Content is protected !!