info@miklyakitti.hu+3670-385-2205 | INSTAGRAM | FACEBOOK

LÉZERES TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

Q kapcsolt ND YAG lézerrel

A lézersugár a bőr mélyében, a pigmentben elnyelődik és ott apró részecskékre robbantja. Ezután a falósejtek képesek elszállítani azokat, a nyirokkeringés segítségével. 

Bármilyen színű tetoválást el tudunk távolítani, egy kivétellel, ez a fehér.

Az eltávolítás száma teljesen egyéni. Függvénye a tetováló pigment minősége, mélysége, elhelyezkedése a testen, továbbá függ attól is, hogy milyen régen készült a tetoválás és milyen bőrtípust kezelünk. Általánosságben 4-6 kezelés szükséges, természetesen ez kevesebb és jóval több is lehet, a fent említett tényezők függvényében. Két eltávolítás között minimum 4 hétnek kell eltelnie, de előfordulhat, hogy 6-8 hétre hívunk majd vissza.

Kiemelten fontos az utóápolás és fertőtlenítés. Javaslom a kezelést követő 1-2 napban az Octeniseptes fertőtlenítést, napont többször is, illetve az első lézeres kezelés alkalmával megvásárolt regeneráló készítmény használatát. Ez segít majd a gyors sebgyógyulásban, regenerálásban. Esetleges ödéma csökkentésében és a heg kialakulásának megakadályozásában.

A kialakult sebet dörzsölni és kaparni szigorúan tilos, hiszen elfertőződhet és akár hegesedés is kialakulhat.

A lézeres kezelést követő 2. héten eljöhetsz egy soft laser kezelésre, ami a regenerálódást segíti, emellett plusz pigmentek robbanását és gyorsabb elszállítását eredményezi, a kezelés teljesen fájdalommentes és nem sebesedik utána a kezelt felület.

A bőr fertőtlenítése után megkezdjük a kezelést. Csattanó hangot és picit kellemetlen csipkedő érzést fogsz érezni. A kezelést megelőzően érzéstelenítés kérhető, ebben az esetben érdemes 15 perccel korrábban érkezni.

A kialakult sebet dörzsölni és kaparni szigorúan tilos, hiszen elfertőződhet és akár hegesedés is kialakulhat.

A bőrödet érdemes megfelelően hidratálni, a szőrt ne fesd be és ne használj önbarnító termékeket. Érdemes a szoláriumot is kerülnöd a kezelések ideje alatt. Minél kontrasztosabb a tetoválás a bőröd színéhez képest, annál hatékonyabb lehet a kezelésed. 

Átmeneti ödéma kialakulhat, a bőröd viszketése és hámlása néhány napig teljesen normális. A kezelt felület sebesedése várható.

A kezelések végéhez közelítve, illetve minél halványabb a pigment a bőrödben, annál kisebb a sebesedés kialakulásának esélye.

error: Content is protected !!