info@miklyakitti.hu+3670-385-2205 | INSTAGRAM | FACEBOOK

hifu pen bőrfiatalító kezelés

Ez a high tech kozmetikai készülék el tud érni olyan változásokat a bőrön, amelyeket korábban csak sebészeti úton volt lehetséges. A HIFU MicrosonPen kezelőfeje egyetlen pontra fókuszálja az ultrahang-energiát, a leadott „lövések” sebessége és száma személyre szabható. A technológia abban is innovatív, hogy a készülék feje rugalmas. Így az olyan íves, nehezen hozzáférhető területek is, mint a szemek és az ajak környéke, tökéletesen kezelhetők vele.

Rendkívül hatékony az alábbi területeken:

  • face lifting
  • ránctalanítás 
  • bőrfeszesítés
  • bőrvolumen-fokozás (a vékony, petyhüdt bőrt tömörebbé teszi)

Hol alkalmazzuk?

  • nyaki, szem- és szájkörnyéki ráncok csökkentése
  • dekoltázson megjelenő ráncok csökkentése
  • a kézfejen is nagyon szép eredményeket tudunk elérni vele
  • a minimálisan megereszkedett tokát is eltüntetheti
  • és a felkar kicsit megereszkedett bőrén is tud segíteni

Kinek ajánlott?

Minden korosztálynak és bőrtípusnak megfelelő.

Mikor végezhető a kezelés?

Bármelyik évszakban, így akár nyáron is. Bár fontos a kezelés után a megfelelő fényvédelemre odafigyelni, de sok más eljárással szemben a HIFU pen technológia nem teszi fényérzékennyé a bőrt. Ez azért is jó hír, mert így nyáron is egész nyugodtan bejelentkezhetsz hozzánk.

A kezelést követő néhány napban érdemes kerülni az erős hőt, pl. a szaunát, gőzfürdőt, szoláriumot, vagy akár a forró fürdőt is.

Mit érdemes tudnod a hifu pen kezelésről, mielőtt bejelentkezel?

Mindenképpen érdemes konzultációt igénybe venned, mielőtt megkezdjük a munkát. Felmérjük a bőröd állapotát, és elő kell készítenünk a bőrödet, mielőtt egy ilyen nagy intenzitású kezelésen vesz részt. Ha pl. problémás bőrrel fordulsz hozzánk, először a problémát hozzuk rendbe, pl. csökkentjük a gyulladást, és utána kezdjük meg a MicrosonPen kezelést.

A pen kezelőfeje egyetlen pontra fókuszálja az ultrahang-energiát. A leadott „lövések” sebességét és számát személyre tudjuk szabni. A pen rugalmas fejével olyan íves, nehezen hozzáférhető területeken is tökéletesen tudunk dolgozni, mint amilyen a szemek vagy az ajak környéke.

Ha botox kezelés vagy valamilyen plasztikai beavatkozás történt az arcbőrödön, akkor ki kell kérni a HIFU pen kezelés előtt a kezelőorvosod véleményét, illetve 1-3 hónap türelmi időre van szüksége a bőrödnek a beavatkozás után. Ez fordítva is igaz: a HIFU pen kezelés után minimum 3 hetet kell várni bármilyen plasztikai és kozmetikai beavatkozásig.

Hányszor kell ismételni a kezelést?

Már egyetlen alkalom után is látványos a változás, de persze a rendszeresség még többet ad a bőrödnek. A kezelés után folyamatos lesz a javulás, az utána következő 2-4 hét során fokozódik a hatás. A bőr regenerációs ideje ennél a kezelésnél legalább 2 hónap, így a végleges eredmény ennyi idő után válik láthatóvá.

Évente 1-2 alkalommal végezhető el a folyamat. Gyakrabban azért nem, mert a bőr alatt a hő mikrosérüléseket okoz, amelyeknek időt kell hagyni a regenerálódásra. 

Három kezelési mélységgel dolgozunk: 1,5 mm, 3,0 mm és 4,5 mm. A legalsó rétegnek kell a legtöbb idő a regenerálódásra, legalább 2 hónap. A középső rétegnek kevesebb is elég, a legfelső pedig kb. egy hónap alatt regenerálódik.

Fáj-e a hifu pen kezelés?

Nem. A kezelés során az érzékenyebbek egyes pontokon érezhetnek kellemetlenséget, de fájdalmat semmi esetre sem. A bőr alatti mikrosérülések pedig olyan aprók, hogy senki nem veszi észre őket. Úgy élheted a mindennapjaidat, ahogy máskor.

A kezelés után bőrfeszülés jelentkezhet, amit hidratáló krémekkel, szérumokkal enyhítünk. Természetesen fogunk ajánlani neked a bőrtípusodnak megfelelő szérumot, hidratáló krémet. Fényvédő krémet is használj tavasztól őszig minden nap. 

A HIFU pen kezelés után a bőr hatóanyag-felvétele megnőhet, a megszokott mennyiségnél többet is be fog fogadni. A bőrfiatalító és -feszesítő eredmény pedig akkor lesz a legtökéletesebb, ha megfelelő termékeket használsz az otthoni napi bőrápolási rutinod során is. 

Milyen eredményre számíthatsz?

Az apró ráncok teljesen kisimulnak, a mélyek enyhülnek, de nem tűnnek el. A mély ráncokat kozmetikailag nem is lehet eltűntetni, és nagyon mű, viaszbaba hatású is lenne, ha a gyakran használt mimikai ráncaink egyszer csak nem lennének többé. 

Közvetlenül a kezelés után már látható eredmény, de nem mindenkinél. Légy türelmes a bőröddel, várj legalább 4 hetet a bőr átalakulásáig. 3 bőrrétegben dolgozunk, és a legalsó réteg regenerálódik a leghosszabb ideig, majd ahogy haladunk felfelé a bőrben, úgy csökken a regenerációs idő.

Mennyire tartós a hifu pen hatása?

Ez attól függ, ki mennyit foglalkozik a bőrével. A tartós hatás nem csak a készüléken és a kozmetikuson, de a vendég életmódján is múlik. Aki rendszeresen karbantartja a bőrét, annál látványosabb lesz az eredmény, és neki elég évente egyszer megismételni a kezelést. Aki viszont ettől az egyetlen egy alkalomtól várja a teljes bőrmegújulást és a nagyon látványos eredményt, az lehet, hogy csalódott lesz. Érdemes tehát rendszeresen karbantartani a bőrt.

error: Content is protected !!