info@miklyakitti.hu+3670-385-2205 | INSTAGRAM | FACEBOOK

Tartós szőrtelenítés

Szúr, fáj, begyullad, kellemetlen, viszket… ezeket a fogalmakat felejtsd el, ha beadod a derekad a tartós szőrtelenítésnek.

 

Csúcstechnológiás készülékünk hatékony megoldást nyújt a szőrszálak tartós vagy végleges eltávolításában. 

 

A szőrszàlak eltàvolítása mellett, a szőrtüszők gyulladása is megszünik, emellett ha érzékeny vagy a borotvára, és utána mindig apró gyulladások jelentek meg, búcsút inthetsz ennek a kellemetlen érzésnek is. 
Gyakran feltett kérdések a kezelés kapcsáN:

Nem, ha a szőr világosabb, mint a bőr, illetve ősz és világos szőke szőrszálakat sem.

Előző nap borotváld le a kezelt területet. Kivételt képez a bajusz, és ha az arcon olyan részt kezelünk, ahol nagyon kevés és rövid szőr található.

Néhány napig ne érjen erős UV sugárzás, mert ez foltok kialakulásához vezet. Kezelést követő 2. héten radírozd le a bőrödet.

Mindenképp egyeztetés szükséges a kezelések összehangolásával kapcsolatban. Közvetlen savazás után tilos villanófényes kezelésre jönni.

Nem lehet megmondani előre, hogy hány kezelésre lesz szükség. Ez mindig egyéni és függ az egyén adottságaitól. Egy hormonális problémákkal küzdő hölgy esetében az arc szőrzet eltávolítása jelentősen hosszabb lesz, mint annál, akinél ilyen probléma nem áll fenn.

Testtájanként is változó a kezelések száma.

4 hetente, de előfordul, hogy kezelőnk később hív vissza.

Naná! Sokkal puhább szőrzet nő vissza, és sokkal lassabban. Az első alkalmat követő 2-3. héten már érezheted a pozitív változásokat magadon. Hidd el, nem bánod majd meg, ha belevágsz.

Ez nem teljesen igaz. Az erős, hosszú, kellemetlen szálak eltűnnek, azonban mivel a szőr a szervezetünk fontos védelmében játszik szerepet, pihe lanugó szálacskák, baba szálak maradhatnak, de ez már láthatatlan és komfortos. Ez egy teljesen természetes része az eltávolításnak. 

Igen, fokozottan fényvédelem mellett. A kezelést megelőzően és a kezelést követően ne érje erős sugárzás a bőrt. Kipirosodott, gyulladt, megégett bőrt nem kezelünk.

Valójában járhatnál, de nem érdemes a fokozott hormon termelődés miatt. A kezelést érdemes elcsúsztatni, ha észrevetted magadon a szőrnövekedés fokozódását.
Fényérzékenyítő gyógyszerek szedése mellett a kezelést nem tudjuk megkezdeni. Azon vitaminok szedése sem javasolt, amely serkenti a szőr növekedését (pl. hajvitaminok, retinoid származékok).
 

Amint a kezelő és te úgy döntesz a kezeléssorozatról, hogy már nem érdemes tovább folytatni, mert hatásos volt, és elérted a célod, abban az esetben sem ez volt az utolsó kezelés. 

Miért? Mert félévente vagy évente ismétlő kezelés szükséges ahhoz, hogy az eredmény valóban tartós legyen.error: Content is protected !!