info@miklyakitti.hu+3670-385-2205 | INSTAGRAM | FACEBOOK

dermapen -mezopen

Egyedülálló innováció a bőrfiatalításban

mikrodermabrázio

Egy gyengéd bőrcsiszoló módszer

rádió frekvencia - mezoterápia

Látványos feszesítés

dermapen - mezopen

Bőröd 75%-át kollagén alkotja, mely a testünket összetartó rostos kötőszövet: erőt és rugalmasságot biztosít a test különböző szöveteinek és sejtjeinek.

A test kollagén termelése az életkorral egyre csökken. A bőr elveszti fiatalságát, ragyogását, rugalmasságát.

A kollagén indukciós terápia során egy speciális eszköz segítségével (mezopen) apró sérüléseket ejtünk a bőrön. A mikro sérülések a sebgyógyító folyamatok beindítása által, sejtalkotók termelésére késztetik a szervezetet.

Fokozódik a kollagén termelés. Vastagabbá válik a kötőszövet. A bőr tömörebb, rugalmasabb lesz. A pigment foltok halványodnak, a heges területek elsimulnak.

A kollagén indukciós terápia  tulajdonképpen fokozza a bőr kollagén termelését, s az újabb kollagén magasabb vízmegkötő képessége révén az arc újra fiatalossá, üdévé válik.

 

 Az apró tűszúrások nem okoznak komoly vérzést, azonban megfelelő mélységbe hatolva,e mechanikus inger által gyakorolnak hatást a kötőszövet kollagén termelésére. A szúrt csatornákon pedig könnyedén juthatnak be a különböző arcfiatalító szérum-koktélok.

A kezelést elsősorban az alábbi bőrhibák esetében javasoljuk.

a kezelést az alábbi esetek fennállása kizárja

 • aktív bőrfertőzés, akne, ekcéma stb.
 • herpesz
 • anyajegy
 • krónikus bőrbetegség
 • véralvadási problémák
 • gyenge gyógyulási hajlam, cukorbetegség
 • rosszindulatú bőrelváltozások
 • rosacea
 • pikkelysömör
 • komoly solar keratosis (Tartós napfényhatásra kialakuló, érdes tapintatú, elmosódott szélű foltok)
 • kiemelkedő anyajegy, szemölcs
 • keloid képződésre való hajlam
 • terhesség és szoptatás
 • kezelést megelőző fél éven belüli gyümölcssavas hámlasztás
 • érzéstelenítő krémmel szembeni allergia (lidokain érzékenység)
 • különböző gyógyszerek pl. roacutan, vérhígító, illetve véralvadásgátló szerek, továbbá aszpirin és aszpirin tartalmú gyógyszerek szedése
 • cukorbeteg

jó ha tudod:

A bőrfiatalító kezelés megkezdése előtt ajánlott 3 hétig legalább napi 500-1000 mg C-vitamin fogyasztása! A C vitamin elengedhetetlen szerepet játszik az elasztin és a kollagén termelésének folyamatában . A kollagén képzés előanyaga a pro kollagén kizárólag C vitamin jelenlétében tud képződni.

Az élénk színű gyümölcsök erőteljes antioxidáns és lipokin tartalmuknál fogva megakadályozzák a kollagén degenerációt. Kollagén termelést fokozó gyógynövények: aloé vera, fekete áfonya, galagonya. Zöld levelek (kelkáposzta, spenót) Zöld tea

gyakran ismételt kérdések a kezeléssel kapcsoltban

Csupán enyhe fájdalommal jár a kezelés, amely általában nem igényel fájdalomcsillapítást. Érzékenység esetén érzéstelenítő krémet használunk.

Előkészülettel együtt 50-60 perc, a látványos hatáshoz 2-4 hetente 4-10 kezelés szükséges

Minimális fájdalommal járhat, de nincs semmilyen káros mellékhatása. A kezelést követően enyhe bőrpír és ödéma jelentkezhet.

A dermapen kezelés első két alkalma után már javulás látható. A kollagén termelés fokozódása a bőrtónust látványosan megváltoztatja. A bőrkép egyenletessé válik,rugalmassága fokozódik, a mély barázdák kiemelkednek. Hidratáltsága fokozódik, ezért látványosan üde és fiatalos bőrképre számíthatunk. Mivel a kollagén termelés folyamatos ezért az eredmények az utolsó kezelét követően sem véglegesek. Az igazi eredmény 1-2 hónap elteltével látható. Szükség esetén 3 hónap elteltével a teljes kezeléssor megismételhető.

A kezelést követően a bőrt 5-6 óráig nem érheti víz, az arc nem sminkelhető. A kezelést követő 72 órában óvni kell a bőrt (nap, szolárium). A kezelés során bőrpír jelentkezik, amely fennállhat 1-2 napig.

A kezelés után a bőrt dörzsölni és kaparni szigorúan tilos, hiszen elfertőződhet és akár hegesedés is kialakulhat.

Mikródermabrázió

A mikrodermabrázió egy gyengéd bőrcsiszoló módszer.  Választott arckezeléseinkhez kitűnően alkalmazható kiegészítő terápia, amely hatékonyan veszi fel a harcot az aknés, pigmentált bőrproblémák, öregségi foltok, sebhelyek és napozás okozta károsodások gyógyításában.

 A mikrodermabrázió revitalizál, feszesít és a kezelést követően azonnal fiatalosan ragyogóvá varázsolja bőrünket. Minden bőrtípusra ajánlott. A mikrodermabráziós bőrcsiszolás során a bőr elhalt felső hámrétegét távolítjuk el, így hatására a bőr tápanyag- és oxigénfelvevő képessége megnő, a hatóanyagok könnyebben elérik, táplálják a mélyebb sejtrétegeket, aktivizálja a nyirokkeringést.

Az érdes, púderesen hámló bőrt egyenletessé teszi.

Tökéletes kiegészítője lehet kezeléseinknek, amennyiben úgy érzed, hogy bőröd szinte már nem lélegzik, olajosan fénylik, az aknék egyre sűrűbben jelennek meg rajta.

A kezelés egyáltalán nem fáj, az elhalt hámsejtek könnyedén leválnak a vakuum hatás miatt.

Már kialakult heget nem tüntet el, viszont bőrgyulladás vagy egyéb friss sérülés nyomát segít enyhíteni. Segít meggátolni a heg kialakulását.

Kúraszerű használata javasolt, egyéni bőrkondíció megállapítása után, 1,2 vagy 3 heti sűrűséggel, legfeljebb 6 alkalommal

Az általános hidratálókrémed használata elegendő.

Nem, mivel a bőr védőrétegét vékonyítottuk, ezért fényérzékenyíthet a kezelés. Ügyelj a fényvédelemre.

Nyári időszakban 1-2 kezelés belefér, de kúra szerű alkalmazása csak a késő őszi, téli vagy kora tavaszi évszakokban ajánlott elvégezni. 

Azonnali eredményként a bőröd puha és selymes lesz. Ezt követően a hidratálók, szérumok behatolása a bőrödbe megsokszorozódik, fokozatosan feltöltődik, így rugalmasabbá és hidratáltabbá válik. Tartósságát tekintve megfelelő otthoni ápolás mellett 3-6 hónap is lehet.

rádió frekvencia - mezterápia

A Dr Derm Equipment által fejlesztett új MEZOFORTE® Duo készülék egyik kezelőfeje a tű nélküli mezoterápiás módszert alkalmazó mezoforézis® kezelést kínálja. A kezelés során a bőr szinte beszippantja a felületére felvitt aktív molekulákat. A MEZOFORTE® Duo rádiófrekvenciás kezelőfejével az arcbőr látványos feszesítését végezhetjük biztonságos módon. A bőr túlmelegedését a kezelőgépnél a CTCRF technológia biztosítja, mely segítségével a készülék egy szenzor által folyamatosan kontrollálja a bőr hőmérsékletét.

tű nélküli mezoterápia

Az elektroporáció elvén működő készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok az igen vékony és finom mezoterápiás tű által a bőr szarurétegén (barrier) szúrt csatornákhoz hasonló, ám szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag egyedülállóan hatékony módon penetrál a bőrbe összehasonlítva más felszívódást növelő módszerekkel. A bejuttatott hatóanyagoknak megfelelően különböző típusú kezeléseket tudunk végezni pl. anti-age, vitaminos, fehérítő kezelés.

BIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIA

A rádiófrekvencia használatával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállásnál keletkezett hőt az áramlás belsejében egy elektromos erőtér biztosítja. A keletkezett hő fokozza a sejt belsejében az oxigén szétterülését és hosszútávon elősegíti a fibroblastok működését. A hő következtében a rugalmas és kollagén rostoknál un. „shrinking” hatás jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez.

error: Content is protected !!