info@miklyakitti.hu+3670-385-2205 | INSTAGRAM | FACEBOOK

THESERA LIFTING

folyékony bioszálbehúzás, tűszúrás nélkül

A Thesera kezelés a bőr előkészítésével kezdődik. Erre azért van szükség, hogy a bőr sokkal hatékonyabban legyen képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó PDO szálakat. Az előkezelés során egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket visszünk fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását.

savas hámlasztás – neauvia

 

3 részből áll - 1 alapmaszk + 1 sav + 1 hatóanyag

TALÁLD MEG A TÖKÉLETES #N RUTINT
Az öregedési folyamat irányítása akkor a leghatékonyabb,ha a bőrápolásra átfogó programokat dolgozunk ki.
professzionális kezeléseket és az otthoni rutint a kiváló eredmények érdekében.

A Restore System kizárólag professzionális használatra lett kifejlesztve.

Ennek az egyedülálló rendszernek a hatékonyságát a speciálisan kiválasztott savak, a növekedési faktorokkal dúsított hidratáló és regeneráló aktív komponensek adjàk.

NEAUVIA HYDRO DELUXE 

HIALURONSAVAS BŐRMEGÚJÍTÁS

A hialuronsav alapú SKINBOOSTER KEZELÉS, mely tulajdonképpen egy orvosi mélyhidratáció, a bőr mélyébe juttatja be a szervezetünk által jól ismert anyagot. Természetes anyag felhasználásával érhető el természetes hatás, melynek eredményeként a bőrfelszín visszanyeri természetes fényét, tónusát.
A hialuronsav a bőrbe jutva beindítja a kollagéntermelést, melynek következtében a bőr rugalmasabb és hidratáltabb lesz.

NCTF 135 HA

hialuronsav + polirevitalizáló oldat

Revitalizáló mezoterápiára, az öregedő bőr biológiai megfiatalítására és hidratálására, valamint a felületi ráncok simítására szolgál.

Hialuronsav NCTF 135 HA, polirevitalizáló oldat, nem keresztkötött hilauronsavat, 12 vitamint, 6 ásványi anyagot, 5 nukleinsavat, 24 aminosavat és 6 koenzimet tartalmaz.

IPL villanófényes kezelések

Egyenletes, makulátlan bőrszínre vágysz? Szeretnél megszabadulni a nap okozta pigmentfoltoktól? Akkor válaszd a 3 kezeléseink egyikét.

FILLMED skin perfusion peel.

A Skin Perfusion Peel hámlasztókat arra fejlesztették ki, hogy felgyorsítsák és támogassák a természetes bőrmegújulási folyamatokat, így nagyon kíméletesek.

Hyaluron Pen

hamarosan...

THESERA LIFTING 

folyékony bioszálbehúzás, tűszúrás nélküL

 

A kezelés során speciális olvasztott PDO szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a Thesera hatóanyagaival együtt felvisszük a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük.

A feloldódott folyékony állagú PDO szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el.

A Thesera kezelés legfőbb ismérve, hogy  a bőrünk saját belső kollagéntermelődésének fokozására összpontosít. A kollagén az emberi testben előforduló legfontosabb fehérje. Fontos alkotóeleme a csontoknak, inaknak, porcoknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek is egyaránt. Lényeges szerepet játszik a bőr és a szövetek rugalmasságában és feszességében, valamint táplálja a hajat, a bőrt és a körmöket. Ebből kifolyólag a megfelelő kollagén termelés a szervezetben prioritás a szépségünk megőrzésében.
A Thesera kezelés előnyei

Milyen eredményre számíthatunk a Thesera kezeléstől?

A lifting hatású kezelés a bőrt megemeli, volument ad neki. A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan javul majd.

 

A kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, ahol a hatóanyagok és maga a bőrbe olvadó szál maximálisan kifejtheti hatását.

A kezelés tulajdonképpen a bőr saját kollagéntermelődésének serkentését célozza meg.

 

A kezelés hatására:

– A megereszkedett bőr feszesebb lesz

– A vonalaink határozottabbak, kontúrosabbak lesznek

– A bőr tömörsége növekszik

– A finomabb ráncok kisimulnak

– A jelentősebb ráncok mélysége fokozatosan csökken

– A pórusok összehúzódnak, a bőr sima, egyenletes felszínű, rugalmas lesz

A bőrbe olvadó szálak stimuláló hatása fokozatos, a kezeléstől számított 4 héten át fokozatosan erősítik a bőrt.

A kezelés során speciális olvasztott PDO szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a Thesera hatóanyagaival együtt felvisszük a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük.

A feloldódott folyékony állagú PDO szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el.

Kezelés utáni ápolás:

Fokozott fényvédelem szükséges a kezelések ideje alatt. Speciálisan kialakított otthoni rutin mellett érünk el látványosabb és hatásosabb eredményt. A retinolos készítmények használata nem ajánlott közvetlenül a kezelések előtt és után.

savas hámlasztás – neauvia

 

előnyök:

A bőrtónus és textúra javítása

A bőr fényének növelése

A finom ráncok simítása

A bőr vastagságának javítása

A bőr hidratálása és fiatalítása

A maszkban való használata lehetővé teszi az összetevők mélyebb bejutását a bőrbe, ami már az első kezelés után látványos eredményt biztosít.

Az alapmaszk amellett, hogy fokozza az ampullák hatékonyságát, gyulladáscsökkentő hatású, és revitalizálja a bőrt Physalis Angulata kivonat és biomimetikus peptidek tartalmának köszönhetően. A helyreállítási rendszer egyedisége a sterilitásból is adódik, ami maximalizálja biztonságát, és lehetővé teszi más esztétikai eljárásokkal kombinált protokollokban való használatát.
MIKOR HASZNÁLHATÓ?

Általánosságban a savak ősztől tavaszig használhatók, bár néhány kivétellel nyáron is alkalmazahtó.

Minden bőrtípusra jó?

Igen. Amennyiben bőrgyógyász is kezel bármilyen készítménnyel, jelezd előre a biztonságos kezelés érdekében.
MIKOR NEM HASZNÁLHATÓ?

Súyos gyulladás és bőrfertőzés esetén.

Milyen gyakorisággal vehető igénybe?

Az optimális hatás érdekében hetente 1 alkalmat javaslunk, attól függően, hogy milyen bőrprobléma (pl: pigmentfolt halványítás) miatt alkalmazzuk a kezelést. Fenntartó kezelésként havonta egyszer vedd igénybe.NEAUVIA HYDRO DELUXE 

HIALURONSAVAS BŐRMEGÚJÍTÁS

 • Bőrszövet minőségének javítása
 • Hidratálja és üdévé varázsolja a bőr textúráját, volumennövelés nélkül
 • Ha zavarnak a megjelenő ráncok és az öregedés jelei
 • Ha bőrünk fáradt, fakó, száraz
 • Ha szeretnénk, hogy bőrünk rugalmasabb, hidratáltabb legyen
 • A HYDRO DELUXE kezelés eredménye azonnal látható, de jellemzően 4-6 hét szükséges a végeredmény kialakulásához.
  A megfelelő eredményért a javasolt kezelésszám 2 alkalom, mely során a két kezelés két hét elteltével követi egymást.
  A kezelés hatása 6-12 hónapig tart, 6 hónap után érdemes egy emlékeztető kezelést kérni, mely során már elegendő csak 1 kezelést felvenni.

 

 • A Neauvia Hydro Deluxe 18 mg/ml tiszta hialuronsavat tartalmaz, kalcium-hidroxiapatittal, glicinnel és L-prolinnal dúsítva. Ez az egyedülálló összetétel optimális környezetet teremt a bőr fiziológiás hiányosságainak helyreállításához. 
 • A fiatal és az idős bőr egyaránt profitál a kezelésből. A fiataloknál a bőr öregedésének lassítása, míg az időseknél az elváltozások helyreállítása, kezelése a cél.
 • Általánosságban 30-60 perc alatt végezhető el a kezelés, érzéstenelítéssel.

 

NCTF 135 HA

hialuronsav + polirevitalizáló oldat

Miért szükséges?

Az NCTF 135 HA olyan létfontosságú tápanyagokat kínál, amelyekre a páciensnek szüksége van a sérült bőr védelméhez és gyógyításához. A termék magas koncentrációban tartalmaz hialuronsavat, amely segít helyreállítani az elvesztett nedvességet. Ez ragyogóbb és frissebb megjelenést kölcsönöz a bőrnek, miközben kisimítja a ráncokat és a finom vonalakat. Ez a töltőanyag serkenti a kollagén és elasztin termelődését, hogy javítsa a kezelt terület általános megjelenését.

 

A kezelés eredménye?

A cég már bemutatott vívmánya a Natural Cellular Treatment Factor, a sejtszinten ható rejuvenációs „koktél” egyedülálló termék, jelenleg Magyarországon az egyetlen CE engedéllyel rendelkező injektálható revitalizációs termék. 50+ hatóanyagot tartalmaz, ásványi anyagokat, vitaminokat, koenzimeket, antioxidáns összetevőket, aminosavakat.

A bőrt ugyanis nem elég töltőanyagokkal tölteni, fontos a bőr tápanyagokkal való ellátása, hogy az valóban egészséges és szép legyen. Az NCTF bőrtökéletesítő hatása több fronton is megnyilvánul: összehúzza a pórusokat, hidratál, anti-aging hatású, feszesít, visszaadja a bőr egészséges ragyogását, egyenletessé teszi a bőrfelszínt.

Az NCTF steril folyadék, a felhasználás a bőr alá injektálástól a mezoterápiáig nagyon sokrétű és képes igazodni az életkor és a bőrminőség éppen aktuális igényeihez.

A legjobb eredmény elérése

Tapasztalataim alapján egy savas előkészítés után eredményesebb kezelest érünk el és ragyogóbb bőrt. Jól kombinálható a FILLMED Bright Peel savas kezeléssel.

Kezelések száma: Az 1.-3. kezelést 2 hetente végezzük, amennyiben a bőr igényli a további kezeléseket, havonta ismételjük.

 • Tartósságát tekintve 3-6 hónap 
 • Ezután ismétlő kezelés szükséges.
 • Bizonyos bőrtípusoknál a kezeléseket havonta ismételhetjük.

   

A nem keresztkötött hialuronsav a bőr alatt egyenletesen elterülve jut el a sejtekig, és hidratálja belülről a bőrt.

Kinek ajánlott a kezelés?

Ez a kezelés minden korosztály és minden bőrtípus számára ideális. Lehet megelőző kezelésként alkalmazni, vagy az arc korrigálására, visszafiatalítására. A szem alatti kellemetlen sötét karikák eltüntetésére is tökéletes. Ezen kívül a dekoltázs és kézfej fiatalítására is alkalmas terápia. Segít megelőzni a ráncok kialakulását es revitalizja a fáradt bőrt. 

A kezelés biztonságos, hiszen egy 0,6mm-es mikro tűvel végezzük. Ezáltal a hatóanyag egyenletesen jut be az epidermisz es dermisz rétegeibe. A kezelés szinte fájdalommentes, érzésteleítő krémet használunk a beavatkozás előtt, ha szükséges.

FILLMED skin perfusion peel

Púderszerű hámlást okoznak, vagyis finoman hámlasztanak, ezért a kezelést követően – megfelelő fényvédelem mellett – azonnal visszatérhetünk a mindennapi feladataikhoz, nem szükséges időt hagyni a regenerálódásra. A hámlasztások akár ebédszünetben is elvégezhető kezelések, amelyek nem járnak kellemetlenséggel és már egy kezelést követően láthatóan üde, egészséges bőrt eredményeznek. 

A Fillmed Skin Perfusion Peel hámlasztók háromféle változatban érhetőek el, így minden bőrtípus számára megtalálhatjuk a legmegfelelőbbet.

Light Peel – pH 3

Ajánlás: finom ráncok, fakó, érzékeny bőr

20% savtartalom: glükonolakton és mandulasav

 

Bright Peel – pH 1.5 

Ajánlás: pigmentfoltos bőr, öregségi foltok, fakó bőr, pattanások/ akne okozta foltos bőr

50%-os savtartalom: glikolsav, glükonolakton, fitinsav, citromsav,
Erős, mégis kíméletes hámlasztó, amely a bőr halványítására lett kifejlesztve. Fő hatóanyaga a glikolsav, amely egy, az AHA savak családjába tartozó sav. A bőr felszínén hat, eltávolítja az elhalt hámsejteket, egyenletesebbé teszi az arcszínt és a bőrfelszínt, serkenti a kollagén termelődését, ezáltal kiváló anti-aging hatású, vagyis segít abban, hogy a bőr feszesebb és rugalmasabb legyen. Kisimítja a finomabb ráncokat.

Segít, hogy a bőr hatékonyabban hasznosítsa az utána rákerülő hatóanyagokat. A glükonolakton nagyon gyengéd hámlasztó, antioxidáns hatású, felveszi a harcot a káros szabadgyökökkel, védi a sejteket. A fitinsav bőrhalványító hatású és szabályozza a bőr pigmentációs folyamatait, antioxidáns hatással bír. A citromsav az AHA savak családjába tartozik, erőteljes bőrhalványító hatással bír, világosítja a bőrt, egyenletessé teszi a bőr színét.Time Peel – pH 1.2

Ajánlás: ráncos, megereszkedett bőr, egyenetlen bőrfelszín, megvastagodott bőr

50%-os savtartalom: glükonolakton és glikolsavA hámlasztásokat kúraszerűen kell elvégezni, a bőr igényeihez igazítva. 1 kúra 4 kezelésből áll. A kezeléseket kéthetes szünetekkel végezzük. A kezelés igen gyors, akár egy ebédszünetben is elvégezhető, fájdalommentes, és egyből vissza is sminkelhetünk rá. Tökéletes kiegészítője az NCTF135HA kezelésünk, mely tovább fokozza a bőr minőségének javulását.

IPL villanófényes pigmentfolt halványítás

A kezelés során a pigmentek elnyelik a lézer vagy az IPL fényét, s a fényenergia hatására „szétesik” a pigment, amit így a szervezet sejtjei már el tudnak szállítani. A kezelés hatására gyakorlatilag megszűnik a pigmentfolt.

Kúra: 2 alkalom 2-3 hetes intervallumokkal

Egy kezelésnél 200Ft-os érme nagyságú területet kezelünk

A kezelt terület átmenetileg sötétebb lesz, majd pörk alakul ki a felületén, amely leesése után a területen található foltok halványodnak.

Probléma: májfolt, öregségi folt, gyulladásból visszamaradt foltok.

Kezelés időtartam: 10 perc

IPL villaófényes fotorejuvenáció – bőrfiatalítás – tág pórusok méretének csökkentése

A fotorejuvenáció fokozatos, több lépésbõl álló, építõ jellegû folyamat, melyt fénybesugárzással történõ komplex (a bõr több rétegére kiterjedõ) bõrfiatalítást jelent. Fibroblaszt aktiváló hatása igen magas.

Kúra: 3 alkalom hetente 1x

Egész arcos bőrfiatalítás.

A kezelés után az arcbőr erőteljesebb rózsaszínes árnyalatú lehet, mely hamar megnyugszik.

Probléma: Ráncos, rugalmasságát vesztett bőr

Kezelés időtartam: 60 perc

IPL villaófényes akne kezelés

Az akne villanófényes kezelése segít mérsékelni a faggyúmirigyek körüli gyulladásokat, elpusztítja a gyulladást kiváltó baktériumokat illetve a fokozza a szervezet helyi immunkreakcióját.

Kúra: 2-4 alkalom 1-2 hetes rendszerességgel

Nagyobb gyulladt terület kezelése

A kezelés után a bőr kipirosodik, mely átmeneti.

Probléma: gyulladt akné

Kezelés időtartam: 20 perc

Minden villanófényes kezelés után fontos a fokozott fényvédelem, és a kezelő által kialakított otthoni rutinbetartása. 

A kezelések eredménye látványos.

A kezelés napoztatott bőrön nem végezhető, érdemes várni, amíg a bőr vissza világosodik.

A kezelések után rögtön folytathatod mindennapi tevékenységeidet.

error: Content is protected !!