info@miklyakitti.hu+3670-385-2205 | INSTAGRAM | FACEBOOK

Carbon peeling: Így újíthatod meg a bőröd

Akár fiatal még a bőröd és problémamentes, akár már kicsit megereszkedett, vagy zsíros, aknés, ezt mindenképpen meg kell tudnod. Van egy kezelés, amely minden korosztályt megszépít. Mindegy, milyen bőrtípusba tartozol, garantáltan jót tesz neked. Fájdalommentes, gyors, egyszerű, és ami a legjobb: bármelyik évszakban dönthetsz úgy, hogy belevágsz. Akár már most is, még februárban, amikor a carbon peeling akciónk él. No de erről majd később, most lássuk, milyen kezelés is ez!

Minden, amit a carbon peelingről tudni érdemesnek

Három területen fejti ki leginkább hatását:

  1. Bőrfeszesítés: A carbon peeling hatása leglátványosabban a bőr feszességén fog megmutatkozni. Már a kezelés után rögtön érezhető, de általában 5-7 nap, amíg kiteljesedik.
  2. Pigmentfoltok: A második leghatásosabb terület a felszíni pigmentfoltok halványítása.
  3. Mélytisztítás: Esztétikai beavatkozások előtt a savazás helyett kezdő mélytisztításra ajánlott.

Milyen területekre alkalmazható?

A legtöbben az arcbőrüket szeretnék fiatalítani, feszesíteni vele, de a nyak, a dekoltázs és még a kézfej kezelésére is remek.

Carbon peeling kezelés

Az eredmény nagyon jó, de még fokozható

Ez tehát egy egyszerű és látványos eredménnyel járó orvosesztétikai beavatkozás. Attól viszont nem kell tartanod, hogy a bőröd sérül vagy a kezelés fájdalommal fog járni.

Nem kell félned a lézerkészülékünktől sem. Csúcsminőségű, nem csak nagyon modern, de a leghatékonyabb is ebben a műfajban.

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a bőrödből, akkor az eredmény fokozására fontos, hogy az általunk javasolt magas minőségű termékeket otthon is használd.

Carbon peeling kezelés
Carbon peeling kezelés

Hogyan zajlik egy carbon peeling kezelés?

Egy bőrtípusnak megfelelő arctejes tisztítás után az arcodra vagy a kezelt bőrterületre egy egyedülálló szénmaszk kerül, amely csökkenti a faggyú termelődését és összehúzza a pórusokat. A pórusok kitisztulnak, majd lézerrel kezdjük kezelni a területet. Így elérhető a felszíni hámlasztás, a foltok elhalványulnak. A végén a bőr pH-ját tonikkal hozzuk egyensúlyba.

Ha aknés, zsíros, gyulladt a bőröd, akkor ez a kezelés segít neki fellélegezni. Az egyedi technológiának köszönhetően a szénmaszk a pórusokba és a bőr felszínére tapad. A szén elnyeli a lézerfényt, és szétrobban a bőr felszínén. Így hántja le a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket és tisztítja ki a szennyeződésekkel teli pórusaidat.

A kezelés hatására a gyulladt, aknés bőr fellélegzik. Bőröd üde, fiatalos lesz, és tónusosabbá válik.

„Nekem erre nincs időm”

Ha azt gondolod, neked erre nincs időd, akkor eláruljuk, valójában nagyon gyors az egész. Akár egy munkahelyi ebédszünet alatt el tudjuk végezni, nem vesz igénybe többet 30-45 percnél.

Carbon peeling kezelés

Most carbon peeling akció!

Ehhez egy akciós ajánlattal is készültünk neked februárra! Amennyiben úgy döntesz, hogy most veszed igénybe a 3 alkalmat tartalmazó carbon peeling kezelést, akkor adunk mellé ajándékba egy utazó kiszerelésű hidratálót. Természetesen a krémet a kezelés után a te bőrtípusodnak megfelelően, személyre szabottan választjuk ki.

Jelentkezz be az oldal tetején található Foglalás gombbal, vagy keress minket elérhetőségeink valamelyikén! a kezelést egy konzultáció ideje alatt el tudjuk végezni! Szeretettel várunk!

error: Content is protected !!