info@miklyakitti.hu+3670-385-2205 | INSTAGRAM | FACEBOOK

A bőrödnek is kell a tavaszi megújulás

Az elmúlt hetekben nagyon változékony volt az időjárás, de már többször bedugta az orrát az ajtórésen a tavasz. Biztos te is találkoztál vele. Tapasztalatomból tudom, de talán te is érzed a saját életedben, hogy milyen jól esik ilyenkor új ruhákat venni, elkezdeni tudatosan sportolni, hogy a strandszezonra formában legyél, vagy akár csak kérni a fodrásztól egy olyan frizurát, ami más, mint a korábban megszokott. Ugye veled is előfordul, hogy a teste-lelked megtisztítása érdekében akár böjtbe vagy otthoni nagytakarításba is kezdesz?

Teljesen természetes igény ez bennünk, nőkben, hiszen a tavasz az újjászületés időszaka. De mi a helyzet a bőröddel?

Maria Galland tavaszi bőrmegújulás

A tavaszi megújulásra a bőrödnek is szüksége van

Az arcbőrödre is igaz, hogy tavaszra kimerülnek a tartalékai. Ha vitaminhiányos állapotba kerül, sápadt, száraz lesz. Bizonyos, személyre szabott kezelésekkel azonban akár egyetlen alkalom után feltöltődik erővel. A tavaszi megújító kezelést tehát nem kell egész évben alkalmazni, de a tavaszi hónapokban javasolni szoktam őket.

Két ilyen kezelés választható nálunk. Ezek külön-külön is hatékonyak, illetve egyik a másikra építhető, erősítve egymás hatásait:

Bőr tavaszi megújulás

2. Villanófényes foltleszedő és feszesítő kezelés

A tavaszi bőrfiatalítás másik szuperhatékony kezelése a villanófényes folteltávolítás. A pigmentfoltokat még az erős UV-sugárzás előtt tudjuk korrigálni. Csak annyit kérek, hogy a kezelést megelőző napokban kerüld el a napozást és a szoláriumot is!

A bőr foltjait egy erre kialakított készülék segítségével elhalványítjuk, megfiatalítjuk. A kezelés után garantáltan 10 centivel a föld felett fogsz járni. Mit járni!? Lebegni.

MMM kezelés tavaszi bőr megújulás

1. Az erővel feltöltő MMM kezelés

Az MMM (Méthode Mosaique Modelante) egy klasszikus Maria Galland kezelés, amely a sápadt, vitaminhiányos bőr erős feltöltője. Elsősorban tavasszal javasolt eljönnöd egy alkalomra, de az is jót tesz, ha ősszel majd megismételjük.

Nem csak az arcra, hanem a nyak és a dekoltázs területére is alkalmazzuk. A kezelés során melegedő maszkot helyezek fel, amely anti-aging hatással fiatalítja meg a bőrödet, kisimítva a ráncokat, megemelve az arckontúrt. Amint ez a maszk megszilárdulás, nyomást fejt ki a bőrödre, serkentve a nyirokműködést és a méregtelenítést.

A relaxáló kézmozdulatok, amelyekkel dolgozom, ellazítják a tested, a lelked és a szellemedet is. Fokozzák a vérkeringést, a pórusok pedig megnyílnak, így a hatóanyagok mélyebbre juthatnak. A kezelés végére friss, feszes, üde lesz a bőröd. Te pedig sugárzóan széppé és felszabadulttá válsz.

Jelentkezz be!

Tavaszi megújulás klasszikus, sok milliószor bizonyított hatékonyságú kezelésekkel? Bizony, ez vár a Miklya Kitti Beauty Art Studio-ban! Jelentkezz be hozzánk a fenti kezelések valamelyikére, vagy keress telefonon, és megbeszéljük a részleteket!

error: Content is protected !!