info@miklyakitti.hu+3670-385-2205 | INSTAGRAM | FACEBOOK

Tervezz őszre, vágj bele a tartós szőrtelenítésbe!

Próbáltad már összeszámolni, mennyi időt töltöttél most nyáron azzal, hogy megszabadulj a szőrszálaktól a lábadon, karodon, hónaljnál, a hasadon, a hátadon vagy az intim területeiden? Gondolj csak bele egy pillanatig. Aztán számold össze azt is, mennyi pénzt költöttél rá, borotvára, habra, krémre, epilátorra, gyantára, szőrtelenítés utáni bőrnyugtató olajokra, vagy bármire, amivel te el szoktad távolítani a huncut szőröket.

A tartós szőrtelenítés egyre népszerűbb, és nem véletlenül: sokkal, de sokkal kényelmesebbé teszi az életedet, valamint időt spórol neked. Ráadásul a legjobb időszak a kezelésre az ősz. Miért? Beavatlak a részletekbe.

Tartós szőrtelenítés

Miért előnyös a tartós szőrtelenítés?

Azt már biztos te is tapasztaltad, hogy a rendszeres borotválás, gyantázás vagy epilálás rendkívül időigényes és problémás tud lenni. Sok esetben előre tervezést igényel. És ki szeretné a meleg hónapokat, amikor legszívesebben strandolnánk, folyton rövid nadrágban vagy szoknyában lennénk, ezzel tölteni? A nyár minden pillanata aranyat ér, és akkor még nem beszéltünk a többi évszakról, amikor a váratlanul „úgy alakuló” intim együttlétektől az edzéseken át a táncelőadásig rengeteg helyzetben szükség lehet a kinőtt szőrtől való gyors megszabadulásra.

A házi vagy kozmetikai szőrtelenítéseknek azonban nem csak az idő és a költség a negatívuma. A borotvált vagy gyantázott bőrhöz hozzá tartozik a viszketés és a szőrtüsző-gyulladás kellemetlen érzete is. Ki vágyik ilyesmire, ha enélkül is mindig olyan sima lehet, hogy a légy is elcsúszik a bőrén?

A változás már az első kezelés után is látványos, néhány alkalom után pedig ritkul a visszanőtt szőr és puhább lesz a bőr is. Minden kezeléssel lassabban, kevesebb és puhább szálakkal nő vissza a szőr. Így sokkal egyszerűbb lesz a rohanó hétköznapokban bánni vele. Ha pedig további kezelésekre is eljössz, a teljes szőrtelenség is elérhető.

Tartós szőrtelenítés, sima, szép lábak
Villanófényes, SHR tartós szőrtelenítés

Itt az idő belevágni a tartós szőrtelenítésbe

A legideálisabb időszak ennek a kezelésnek az elvégzésére az, amikor már a nyári barnulásod elhalványodott. A technológia ugyanis úgy működik, hogy a bőr színétől elütő szőrszálakat, tehát a világosabb bőrön a sötéteket a villanófény felmelegíti, azok mátrixsejtjei elhalnak, és azokból új szőrszál már nem fog kinőni.

Villanófényes, SHR tartós szőrtelenítés

Most biztos rengeteg kérdésed van

Havonta kb. 100 hölgy jár hozzánk a kozmetikában tartós szőrtelenítésre, tehát jelentős tapasztalattal rendelkezünk. Tudjuk, hogy mielőtt a vendégeink nyugodtan hátradőlnek a kezelőszékünkben, még nagyon sok kérdés kattog a fejükben. Fog-e fájni, hány alkalomra lesz szükség, mennyire tartós a kezelés hatása? Ezekre a kérdésekre egy korábbi blogbejegyzésemben, amelyben az SHR tartós szőrtelenítésről írtam, részletes választ adtam. Érdemes azt az írást is elolvasnod, ha bizonytalan vagy valami miatt.

Ha sikerült döntened, foglalj időpontot itt!

error: Content is protected !!