info@miklyakitti.hu+3670-385-2205 | INSTAGRAM | FACEBOOK

SHR tartós szőrtelenítés – ezért lesz jó neked!

tartós szőrtelenítés

Mik is az előnyei a tartós szőrtelenítésnek?

A nők szőrzete nem egyformán erős, vannak olyan szerencsések, akiknek néhány szőke, puha pihe nő csak a lábukon, elég félévente egyszer leszedniük, és azt sem érzik meg, míg másoknak erős szálú, sűrű, sötét és 1-2 hét alatt bokorrá nő. Aki az utóbbi típusba tartozik, jól tudja, mennyi előre tervezést igényel csak úgy kiruccanni a barátokkal nyáron a strandra, vagy makulátlanul szőrtelennek lenni az esti randira.

A tartós szőrtelenítés nagy előnye, hogy néhány kezelés elég és már sokkal puhább, ritkább szőr nő vissza, valamint lassul is a szőrnövekedés üteme. Így már könnyebb a hétköznapokban is elbánni vele, de a további kezelésekkel teljesen szőrtelenné is válhatsz. A változás már az első kezelés után is látványos.

A kezelés megoldja a szőrtüsző-gyulladást, és a viszkető, égő érzést is elfelejtheted.

tartós szőrtelenítés

Áldás vagy átok, ezen lehet elmélkedni, de tény, hogy több, mint 30 éve tartja magát a szőrtelen női test divatja. Mára az ápoltság és jónőség alapkövetelménye lett, hogy se a karunkon, se a lábunkon, se a hónaljunkon, de még a bikinivonalnál se tűnjön fel egyetlen szőrszál se.

Ha meg szeretnénk felelni a kor szépségideáljának, fel kell kötnünk a szoknyánkat. A rendszeres borotválás, gyantázás, epilálás időigényes, macerás, és számos kellemetlen velejárója van a viszkető bőrtől a szőrtüsző-gyulladásig. Így nem csoda, hogy a tartós szőrtelenítés technológiája szinte azonnal népszerű lett. Mindenki ezt akarja, lehetőleg gyorsan, fájdalommentesen és örökké tartó hatással.

vége a borotválásnak, itt a tartós szőrtelenítés

Tartós vagy végleges szőrtelenítés?

Ezt a kezelést végleges szőrtelenítésnek is szokták nevezni, ez azonban kicsit túlzó, mert általában nem tart örökké a hatása, viszont soha nem lesz ugyanolyan erős és makacs már a szőrzeted, mint a kezelések előtt.

Általában 6-12 alkalom egy kezeléssorozat, amíg minden szőrszál megunja, hogy újra felbukkanjon, de már az első kezelés után is látványos az eredmény. Én évente 1-2 ismétlő kezelést szoktam javasolni, így egyre ritkábban és ritkábban nő majd vissza, egyre kevesebb és gyengébb szál.

Nyáron vagy nem nyáron?

Nyárra már strandkész és szoknyakész szeretnél lenni, nem igaz? Az erős napfény és az uv amúgy sem tesz jót a frissen kezelt bőrnek, ezért azt javasoljuk, hogy használd ki az őszi-téli-tavaszi hónapokat, és akkorra tervezd be a tartós szőrtelenítést.

Hogyan végezzük?

A technológia, amit alkalmazunk, az SHR néven is ismert villanófényes szőrtelenítés. Csúcstechnológiás géppel dolgozunk. A villanó fény a sötét szőrszálakat felmelegíti és azok mátrixsejtjei elhalnak, így új szőrszál nem tud nőni belőlük.

Mennyire fáj a tartós szőrtelenítés?

A kezelt területet a gép beépített hűtőrendszere hűti, így a kezelés fájdalommentes. A fájdalomküszöbe persze mindenkinek máshol húzódik, de a legérzékenyebbek is maximum egy kis szúró, csipkedő érzést tudnak beazonosítani, fájdalmat nem.

Profi kezekben vagy

Havonta kb. 100 hölgy fordul hozzánk tartós szőrtelenítést kérve. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mindenki az egész testét kezelteti, sokakat csak egy bajuszka vagy hónaljszőr zavar, attól szeretnének évekre megszabadulni. Jönnek viszont olyan nők is, akik teljes láb, kar, has vagy akár intim szőrtelenítést is kérnek. Hosszú évek óta heti 100 vendég… ugye mondanunk sem kell, mekkora tapasztalatot szereztünk már a módszer alkalmazásában?!

Ha te is belevágnál a tartós szőrtelenítésbe, akkor jelentkezz be hozzánk telefonon vagy személyesen. Kozmetikusaink el fogják mondani, mire kell előtte odafigyelned, hiszen van néhány apróság, amivel előre tudsz készülni. Hogy növeszd-e a kezelés előtt a szőrt vagy borotváld le, és hasonló tudnivalókat mindenképp elmondunk neked, mielőtt időpontot beszélünk meg.

Várunk szeretettel!

🏠 MIKLYA KITTI BEAUTY ART STUDIO
👠 Békéscsaba, Lázár utca 1.
📞 0670 385 2205

Lazább lesz a fürdőruhaszezon is, ha tartós szőrtelenítés kezelést választasz
error: Content is protected !!