info@miklyakitti.hu+3670-385-2205 | INSTAGRAM | FACEBOOK

Nyár végi kozmetikai kezelések a foltok és ráncok ellen

Nem szeretnék neked csalódást okozni, de sajnos tény, ami tény: vége van a nyárnak. Bízom benne, hogy tudtál sokat pihenni, gyönyörű helyekre sikerült ellátogatnod, remek társaságban telt a szabadidőd és ki tudtad használni a napsütést töltődésre. Idén jó sok meleget kaptunk a nyártól, talán picit túl sokat is. Mielőtt azonban belépnénk az őszi szezonba, érdemes áttekintenünk, milyen nyár végi kozmetikai kezeléseket javasolt igénybe venned a szépségedért és a bőröd egészségéért.

Nyár végi kozmetikai kezelés a szem körüli ráncok minimalizálása

Mimikai ráncok kezelése a sok hunyorgás után

Akár észrevetted, akár nem, valószínűleg te is rengeteget hunyorogtál a napon. Kalap alatt vagy napszemüveget viselve egy kicsit jobb a helyzet, de teljesen mentesülni nem igazán lehet a szemet beszűkítő napsugaraktól. Mi ezzel a baj? Az, hogy a hunyorgástól mimikai ráncok alakulnak ki, és felgyorsul a szemkörnyéki terület ráncosodása.

De biztos ismersz már annyira, hogy tudod, erre is van egy szuper kezelés a tarsolyomban. Sőt, három is. Hogy neked melyik lesz személy szerint az ideális, azt előzetesen meg tudjuk beszélni.

  • A hyaluronsavas kezelés bőrmegújító hatású. Az arc, a nyak, a dekoltázs és a kézfej bőrét is feszesebbé teszi. Kisimítja a ráncokat, finomabb vonalakat varázsol neked.
  • A HIFU-pen kezelés az új gépemmel történik, amelynek kezelőfeje egyetlen pontra fókuszálja az ultrahang-energiát. Rugalmas a feje, így az íves részeken is, amilyen pl. az ajkak vagy a szemek környéke, hatékonyan tudok dolgozni vele. Feszesíti a bőrt, minimalizálja a ráncokat.
  • Az IPL villanófényes kezelés itt is csodákra képes. A fénybesugárzás a bőr több rétegére is pozitív hatással van, megfiatalítja, rugalmasabbá teszi azt.
Nyár végi kozmetikai kezelés a szem körüli ráncok minimalizálása
Nyár végi kozmetikai kezelés a pigment foltok halványítása

Nyár végi kezelések: csökkentsük a fránya pigment foltokat!

Akármennyire is igyekeztél betartani, hogy a déli órákban ne tartózkodj közvetlenül a napon, szinte biztos vagyok benne, hogy érte a bőrödet károsító napsugár. A napsütés hatására a pigment foltok kinél erősebben, kinél gyengébben jelentkeznek. Akkor is megjelenhettek a foltok, ha szőrtelenítés után nem volt türelmed kivárni a 2-3 napos várakozási időt, és napra mentél a borotvált, gyantázott vagy epilált felülettel.

Sajnos a pigment foltok igen makacs természetűek. Nem múlnak el maguktól, ahogy szeptemberre vált a naptár, hanem maradandóak, és évről évre erősödnek.

Ezért jó, ha beiktatsz őszre egy pigment halványító kezelést. Az egyik ilyen módszer a nagyon hatékony villanófényes kezelés, de a nyáron lebarnult bőrnek el kell halványodnia ahhoz, hogy ilyen módon kezelni tudjuk a foltokat. A másik lehetőség a savas kezelés, amellyel szintén halványíthatóak a felszíni foltjaid.

Nyár végi kozmetikai kezelés a pigment foltok halványítása

Ha szeretnél valamelyik nyárbúcsúztató kezelésre jönni, ide kattintva tudsz időpontot foglalni.

error: Content is protected !!