info@miklyakitti.hu+3670-385-2205 | INSTAGRAM | FACEBOOK

Müszempillára fel, hogy mindenki veled akarjon szemezni!

Úgy érzed, rövid, nem elég dús vagy nem elég karakteres a szempillád? Esetleg a színével vagy elégedetlen, és szeretnéd kiemelni vele a tekintetedet? Ha igen, de vannak még dilemmáid, hogy belevágj-e a műszempilla építésébe, akkor ezt a blogcikket neked állítottuk össze.

Műszempilla – tönkreteszi a pillákat?

A kozmetikánkban megforduló hölgyek közül sokan álmodoznak gyönyörű, íves szempillákról, mégsem vág mindegyik bele azonnal, hogy műszempillát tettesen fel. Az egyik leggyakrabban elhangzó dilemma, hogy a műszempilla tönkre teszi-e az eredeti pillákat. Ha te is ettől tartasz, akkor megnyugtatunk: ha megfelelő technikával és tisztességes oktatással rendelkező pillás kozmetikus építi, akkor semennyire sem roncsolódik a saját pilla. Ezért is tart kolléganőnknél, Vizsnyiczai Vikinél 2,5-3 óráig az első műszempilla felhelyezése, mert a jó munkához idő kell.

Szempillaépítés, szempilla építés

Min múlik a műszempilla tartóssága?

Főleg rajtad, a pillák viselőin, és az életmódodon. Például azon, hogy mennyire tisztítod otthon. Nyugodtan értheti víz, hiszen a koszos szempillák nem csak rosszul néznek ki, de a saját pillát is károsítják.

A töltés gyakoriságán is sok múlik. Viki erre is rászánja az időt, 1,5-2 órát hagy ki a naptárjában egy-egy töltésre. A vendégei 2-3 hetente járnak, de ha te néha átcsúsznál a négyhetes ciklikusságba, akkor sem érdemes kétségbe esned. Általában a négyhetes szettek is viselhetően néznek ki.

Allergiás vagy valamire? Jelezd még a kezelés előtt!

Mivel a pillaragasztó gőze allergén, Viki nagy odafigyeléssel bánik veled, amikor először érkezel. Alaposan átbeszél veled mindent, és tájékoztat a fontos tudnivalókról. Ha a felhelyezés után allergiás tüneteket tapasztalsz magadon, akkor azt fogja javasolni, hogy fordulj orvoshoz, illetve a műszempilla oldását is ajánlja.

Szempillaépítés, szempilla építés
Szempillaépítés, szempilla építés

Meséld el, milyen szempillákról álmodsz!

Tartós eredményt csak akkor várhatsz, ha alapos előkészületek előzték meg a műszempillád építését. Viki valamennyi vendéggel elbeszélget arról, hogy milyen sűrű, hosszúságú és stílusú pillát szeretne, így neked is érdemes úgy felvenned vele a kapcsolatot, hogy már van erről némi elképzelésed. Ha mégis tanácstalan vagy, semmi pánik, segítünk!

„A megfelelő stylist kialakításával a célom, hogy a vendégeim szeme hangsúlyos és nyitott tekintetű legyen.” – mondja Viki.

A legtöbb vendég a természetes hatású, nem túl hosszú, nem „seprűszerű” szetteket kedveli. Bevalljuk, nekünk, a kozmetikában dolgozóknak is ez áll legközelebb az ízlésünkhöz, de persze ha valaki másmilyenre vágyik, azt is vállaljuk. A lényeg mindig az, hogy a vendég, azaz Te, elégedetten nézz a tükörbe a végén.

Szempillaépítés, szempilla építés

De beszéljünk vidámabb dolgokról!

Allegriás reakció azért nem jelentkezik sokaknál, ezért nem kell rögtön a legrosszabbra gondolnod, csak az elővigyázatosság miatt fogunk tájékoztatni. Az viszont a műszempilla-építésre bejelentkező vendégek 100%-ára igaz, hogy miután bátran meglépi ezt a lépést, boldogabban néz a tükörbe. Hangsúlyosabbnak, karakteresebbnek és nyitottabbnak látja a tekintetét, és ez kihatással van az önbizalmára, a kisugárzására is. Egy ekkora változást a környezet is észrevesz, és pozitívan reagál – sokszor úgy, hogy konkrétan nem is tudják megfejteni, mi is változott a külsődön, csak összességében azt érzik, jobb rád nézni.

Valld be őszintén, nem ez a célod? Dehogynem, igaz?

Jelentkezz be Vizsnyiczai Vikihez az oldal tetején található Foglalás gombbal, vagy keress minket elérhetőségeink valamelyikén!

error: Content is protected !!