info@miklyakitti.hu+3670-385-2205 | INSTAGRAM | FACEBOOK

Miért jobb a sminktetoválás, mint a mindennapos sminkelés?

szemhéjtetoválás, sminktetoválás

Ha mégis sikerül, akkor sem lehetsz nyugodt. Napközben is újra kell sminkelni, vagy legalábbis figyelgetni, hogy nem maszatolódott-e el, nem maradt-e a rúzsod a csésze peremén. Újraigazítani és újraigazítani a szemkontúrt, a rúzst, a púdert – ezzel telnek egy nő napjai.

De beszélnünk kell még valamiről! A sminktermékek, pl. szemceruzák, szemfestékek, szemöldökceruzák vagy rúzsok allergén anyagokat is tartalmaznak, amelyek, ha mindennap érintkeznek a bőröddel, kikezdhetik azt.

A sminktetoválás előnyei

Mindezzel szemben a sminktetoválást csak egyszer kell elkészíttetned, és utána:

  • nem kenődik el, nem folyik le
  • nem kell naponta újrafestened
  • nem kell napközben újraigazítanod
  • nem kell havi szinten költened rá
  • nem kell hozzá eszközöket beszerezned
  • nem vesz el napi sok-sok percet a drága idődből
  • nem irritálja, nem tesz rosszat a bőrödnek

Azonban nem csak ezek az érvek szólnak mellette. Kevesen gondolnak bele, de a sminktetoválás fiatalítja az arcot, és mivel olyankor is viseled, amikor nem viseled – azaz amikor mindent lemostál az arcodról, ezért mindig a legjobb formádban tudsz ragyogni vele. Akár este már fáradt vagy, akár reggel épp kikeltél az ágyból, az arcod frissen sminkelt hatást kelt. Csábítóan hangzik, nem igaz?

A tetoválást az arcodhoz legjobban álló szemöldökívvel alakítjuk ki, a szemedet így mindig frissnek fogja mutatni. Annak is előnyös, akinek lefelé ível a szemöldöke vagy túl vékony.

ajaktetoválás, szájtetoválás, sminktetoválás

Ha jól belegondolsz, az a sok, sőt rengeteg pénz, amit már kiadtál sminktermékekre és sminkeléshez szükséges eszközökre, mind a zsebedben maradhatna, ha egyetlen 2-3 órás kezeléssel tartós sminktetoválásra váltanál.

Jelentkezz be a Miklya Kitti Beauty Art Studioba, ahol téged is megszépítünk!

🏠 MIKLYA KITTI BEAUTY ART STUDIO
👠 Békéscsaba, Lázár utca 1.
📞 0670385 2205

Gyakran sminkelsz, de előfordul, hogy elkenődik rajtad a festék? Sport közben vagy párás helyen lefolyik az izzadságcseppekkel együtt? Szeretnéd, ha minden nap ugyanolyan, az arcodhoz legjobban passzoló ívű szemöldököd lenne?

Ha ezek közül bármelyikre is bólogattál, akkor mindenképpen olvasd el, milyen könnyen változhatnak meg ezek a mindennapos nehézségeid! A megoldás létezik, és úgy hívják: sminktetoválás!

A sminktetoválás ma már nem úri(nős) huncutság

Minden reggel tökéletes sminket rittyenteni időigényes, költséges, és sok eszközt kell beszerezni és mindig használható állapotban tartani hozzá. Sokszor szerencse kérdése is, hogy sikerül-e aznap reggel olyan arcot rajzolnod, amilyennel elégedett vagy.

A legrutinosabb hölgyek sem készítik el a reggeli sminkjüket olyan gyorsan, mint egy profi, szakértő sminkes. De még be is csúszhat valami, pl. hamarabb felébred a gyerek, kiborul a reggeli, elalszol 15 percet, és már nem is marad időd rendesen elkészülni.

ajaktetoválás, szájtetoválás, sminktetoválás

Kinek ajánlott és kinek nem?

A sminktetoválás tulajdonképpen majdnem mindenkinek ajánlott. Kivételt képeznek talán azok, akiknek olyan erős bőrgyulladásuk van, amit először bőrgyógyásznak kellene kezelnie. Ez azonban nagyon ritka.

A szárazabb bőrűeknek tovább tart a tetoválás folyamata, a zsírosabb bőrnél valamennyivel hamarabb kikopik. Azt azonban nehéz előre megjósolni, mennyi ideig marad meg a tetoválás, hiszen nagyon sok összetevő befolyásolja, teljesen egyéni és bőrtípustól függő.

Milyen sminktetoválást végzünk?

A legtöbb hölgy úgy érkezik hozzánk, hogy bár már rászánta magát, mégis kicsit bátortalan ahhoz, hogy egyszerre az egész arcát megcsináltassa. Kis házi statisztikám szerint a 3 terület tetoválását ebben a sorrendben szokták kérni:

A szemöldöktetoválás a legnépszerűbb, ezt kérik tőlünk leggyakrabban.
Az ajaktetoválás, szájtetoválás áll a második helyen, és el is felejthetjük a napi többszöri rúzsozást.
A szemhéjtetoválás pedig a harmadik, amellyel a mindennapos szemceruza- vagy szemtus-használatot tudod kiváltani.
Összeszámoltad már, mennyit költesz egy évben sminkelésre?

sminktetoválás
error: Content is protected !!